Вести

Шампионскиот пехар е во наши раце!

-->

Претседателот на РФМ, г. Живко Мукаетов, му го предаде победничкиот трофеј на нашиот капитен. РК Алкалоид е официјално победник на шампионатот и нов член на Суперлигата!
Денеска испишавме клупска историја!

Нашата прва сезона ја завршивме со медал и со шампионски пехар!
Следната сезона сме дел од Суперлигата!