ЛИТВАНСКИ ПРОТИВНИК ЗА РК АЛКАЛОИД ВО ЕХФ КУП

Прочитајте повеќе

Запознајте ја екипата на РК Алкалоид!

Прочитајте повеќе

Запознајте ја екипата на РК Мулти Есенс!

Прочитајте повеќе

Резултати

Јун 1, 2024
РК Е. ПЕЛИСТЕР
RK Prolet
32
28
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Мај 24, 2024
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
27
21
RK Prolet
РК БУТЕЛ СКОПЈЕ
Мај 19, 2024
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
25
23
RK Prolet
РК ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР
Мај 17, 2024
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
25
24
RK Prolet
РК ВАРДАР 1961
Мај 2, 2024
РК ВАРДАР 1961
RK Prolet
24
21
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Апр 27, 2024
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
42
31
RK Prolet
ГРК ОХРИД
Апр 19, 2024
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
35
20
RK Prolet
РК СТРУГА
Апр 13, 2024
ГРК ТИКВЕШ
RK Prolet
23
28
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Апр 9, 2024
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
28
23
RK Prolet
РК ПРОЛЕТ 62
Апр 6, 2024
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
25
35
RK Prolet
РК Е. ПЕЛИСТЕР
Март 31, 2024
РК БУТЕЛ СКОПЈЕ
RK Prolet
20
23
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Март 24, 2024
РК Алкалоид
RK Prolet
23
20
RK Prolet
РК Бутел Скопје
Март 23, 2024
РК Алкалоид
RK Prolet
48
28
RK Prolet
РК Вардар Неготино
Март 10, 2024
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
23
27
RK Prolet
РК ВАРДАР 1961
Март 3, 2024
ГРК ОХРИД
RK Prolet
30
26
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Јан 1, 1970
РК СТРУГА
RK Prolet
22
32
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Јан 1, 1970
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
26
25
RK Prolet
ГРК ТИКВЕШ
Јан 1, 1970
РК ПРОЛЕТ 62
RK Prolet
17
22
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Дек 16, 2023
ГРК ТИКВЕШ
RK Prolet
23
25
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Дек 8, 2023
РК ДРАЧЕВО
RK Prolet
26
44
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Дек 5, 2023
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
28
27
RK Prolet
ЛОГРОЊО ЛА РИОХА
Јан 1, 1970
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
29
12
RK Prolet
МРК КУМАНОВО
Јан 1, 1970
РК ВОЈВОДИНА
RK Prolet
34
29
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Јан 1, 1970
РК СТРУГА
RK Prolet
17
29
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Јан 1, 1970
БЈЕРИНГБРО - СИЛКЕБОРГ
RK Prolet
35
31
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Јан 1, 1970
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
42
28
RK Prolet
РК АЕРОДРОМ
Јан 1, 1970
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
23
31
RK Prolet
БЈЕРИНГБРО СИЛКЕБОРГ
Јан 1, 1970
РК E. ПЕЛИСТЕР 2
RK Prolet
31
36
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Окт 28, 2023
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
30
24
RK Prolet
ГРК ОХРИД
Окт 24, 2023
ЛОГРОЊО ЛА РИОХА
RK Prolet
29
29
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Окт 20, 2023
РК СКОПЈЕ 2020
RK Prolet
25
38
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Окт 17, 2023
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
26
31
RK Prolet
РК ВОЈВОДИНА
Окт 12, 2023
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
30
22
RK Prolet
ГРК ТИКВЕШ
Окт 9, 2023
МРК КУМАНОВО
RK Prolet
21
34
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Окт 6, 2023
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
38
18
RK Prolet
РК СТРУГА
Јан 1, 1970
РК АЕРОДРОМ
RK Prolet
30
44
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Јан 1, 1970
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
42
29
RK Prolet
РК Е. ПЕЛИСТЕР 2
Јан 1, 1970
ГРК ОХРИД
RK Prolet
22
28
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Јан 1, 1970
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
40
21
RK Prolet
РК СКОПЈЕ 2020
Јан 1, 1970
РК ДОБОВА
RK Prolet
24
33
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Јан 1, 1970
МРК СЕСВЕТЕ
RK Prolet
28
29
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Јан 1, 1970
РК ППД ЗАГРЕБ
RK Prolet
31
25
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Јан 1, 1970
РК НЕКСЕ
RK Prolet
29
21
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Јан 1, 1970
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
20
25
RK Prolet
РК ВАРДАР 1961
Јан 1, 1970
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
26
23
RK Prolet
АЕК АТИНА
Јан 1, 1970
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
27
23
RK Prolet
РК ДИНАМО ПАНЧЕВО
Мај 27, 2023
РК ВАРДАР 1961
RK Prolet
21
25
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Мај 20, 2023
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
29
27
RK Prolet
РК Е. ПЕЛИСТЕР 2
Мај 6, 2023
РК БУТЕЛ СКОПЈЕ
RK Prolet
20
22
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Апр 21, 2023
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
31
23
RK Prolet
ГРК ОХРИД
Апр 18, 2023
РК ПРОЛЕТ 62
RK Prolet
22
28
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Апр 13, 2023
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
27
28
RK Prolet
РК. Е. ПЕЛИСТЕР
Апр 9, 2023
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
29
26
RK Prolet
ГРК ТИКВЕШ
Апр 1, 2023
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
22
21
RK Prolet
РК ВАРДАР 1961
Март 29, 2023
РК Е. ПЕЛИСТЕР 2
RK Prolet
30
35
RK Prolet
РК АЛКАЛОИД
Март 25, 2023
РК АЛКАЛОИД
RK Prolet
22
19
RK Prolet
РК БУТЕЛ СКОПЈЕ
Март 18, 2023
РК Бутел Скопје
RK Prolet
24
25
RK Prolet
РК Алкалоид
Март 3, 2023
ГРК Охрид
RK Prolet
26
32
RK Prolet
РК Алкалоид
Јан 1, 1970
РК Алкалоид
RK Prolet
27
21
RK Prolet
РК Т. Пролет
Јан 1, 1970
РК Е. Пелистер
RK Prolet
27
25
RK Prolet
РК Алкалоид
Јан 1, 1970
ГРК Тиквеш
RK Prolet
31
31
RK Prolet
РК Алкалоид
Дек 16, 2022
РК Бутел Скопје
RK Prolet
28
27
RK Prolet
РК Алкалоид
Дек 10, 2022
РК Алкалоид
RK Prolet
47
15
RK Prolet
РК Астраион
Дек 3, 2022
РК Алкалоид
RK Prolet
40
16
RK Prolet
РК Вардар Неготино
Јан 1, 1970
РК Струга
RK Prolet
29
44
RK Prolet
РК Алкалоид
Јан 1, 1970
РК Алкалоид
RK Prolet
22
30
RK Prolet
РК Вардар 1961
Јан 1, 1970
ГРК Охрид
RK Prolet
28
29
RK Prolet
РК Алкалоид
Јан 1, 1970
РК Алкалоид
RK Prolet
47
16
RK Prolet
МРК Куманово
Окт 29, 2022
РК Алкалоид
RK Prolet
37
22
RK Prolet
РК Прилеп
Окт 23, 2022
РК Алкалоид
RK Prolet
21
19
RK Prolet
РК Бутел Скопје
Окт 8, 2022
РК Вардар Неготино
RK Prolet
25
39
RK Prolet
РК Алкалоид
Окт 2, 2022
РК Алкалоид
RK Prolet
36
29
RK Prolet
РК Струга
Јан 1, 1970
РК Вардар 1961
RK Prolet
28
25
RK Prolet
РК Алкалоид
Јан 1, 1970
РК Алкалоид
RK Prolet
24
22
RK Prolet
ГРК Охрид
Јан 1, 1970
МРК Куманово
RK Prolet
26
40
RK Prolet
РК Алкалоид
Јан 1, 1970
РК Прилеп
RK Prolet
30
43
RK Prolet
РК Алкалоид

СУПЕРЛГА 2023/24

ПЕКИПАНПРИДГПГГРБ
1РК Еурофарм Пелистер1412014282428641
2РК Вардар 19611411023803067439
3РК Алкалоид149053863503630
4ГРК Охрид14905390382829
5ГРК Тиквеш 201414707354355-122
6РК Бутел Скопје143011330352-2210
7РК Пролет 62143011326377-519
8РК Струга140014298428-1300

EHF European League 2023/24

ПЕкипаНПРИДГПГГРБ
1Бјерингбро - Силкеборг65011831582510
2РК Војводина640217216398
3РК Алкалоид6114166187-213
4Логроњо Ла Риоха6114163176-133

Запознајте ја нашата екипа

Вести

РК Алкалоид е победник на турнирот „Марко Божиновски“

Екипата на РК Алкалоид е победник на третото издание на меморијалниот турнир „Марко Божиновски“ што се одржа во Скопје.Турнирот се...

Минов, Лазаров и Ѓорѓиев: „По успешната сезона, продолжуваме по зацртаниот пат“

Ракометарите, стручните тимови и раководството на РК Алкалоид го одбележаа крајот на овогодинешната сезона, трета во историјата на клубот во...

RK Alkaloid

3 days 20 hours ago

💙🤍РК Алкалоид во претстојната европска сезона ќе се натпреварува во Купот на ЕХФ!
🤾‍♂️Денеска беше ждрепката, a РК Алкалоид натпреварувањето ќе го започне од второто коло. Прв противник ќе му биде екипата на Клаипеда Драгунас од Литванија.
📅Првиот меч ќе го одигра на домашен терен на 19/20 октомври.

RK Alkaloid

1 month 3 days ago

🤾‍♂️🇲🇰 Кадетите на РК Алкалоид по голема борба славеа над РК Коњух од БиХ (28-27) и го освоија трофејот на третиот Меморијален турнир “Марко Божиновски”.
🏆🏆За нашиот тим ова е втор трофеј на турнирот. Покрај победата над РК Коњух, на овој турнир славевме победи и над екипите на РК Морнар, РК Струга и РК Бутел Скопје.

RK Alkaloid

1 month 4 days ago

💙🤍🤾‍♂️ РК Алкалоид со победа над РК Морнар од Црна Гора (25-23) се пласира во финалето на третиот Меморијален турнир „Марко Божиновски“.

🏆▶️ Нашите кадети ќе ја бранат ланската освоена титула во мечот кој е закажан утре (недела) од 19:30 часот.

RK Alkaloid

1 month 4 days ago

💙🤍 РК Алкалоид со 29-22 ја совлада екипата на РК Струга на вториот натпревар од Меморијалниот турнир „Марко Божиновски“.
➡️ Нашиот тим од 19:30 часот за пласман во финалето ќе игра против РК Морнар од Црна Гора.

RK Alkaloid

Ракометниот клуб „Алкалоид“ е формиран во 2021 година, со примарна цел младите ракометни таленти кои имаат потенцијал и желба за напредок правилно да се насочат и да се развиваат во врвни играчи со позитивни животни вредности. Правилната работа, дефинираниот систем на функционирање, како и интегритетот и кредибилитетот во работењето се основните начела за кои се залага овој клуб. Со организација на стручната работа, РК „Алкалоид“ и неговиот тим од ракометни експерти ќе се стремат да им овозможат на ракометарите квалитетен и напреден тренажен процес, со цел нивно натамошно развивање и градење како врвни ракометари, кои ќе бидат столб на македонскиот ракомет. Визијата на клубот е да се стреми кон европските ракометни стандарди на професионална работа, промоција на модерен ракомет и на издигнување на играта на највисоко ниво.

RK Alkaloid

Спонзори

Дел од