КЛ7 Академии

РАКОМЕТНА ШКОЛА АЛКАЛОИД КЛ7 ДЕЛЧЕВО

Тренер

Драган Пешовски

Играчка кариера: РК Овче Поле Како тренер Почнувам во 2013 во Брегалница, до ден денес, а со РС КЛ7 од 2018.

Контакт

071 350 949 dragan_pesovski@yahoo.com СОУ „Методи Митевски-Брицо“ Делчево Понеделник и Четврток од 18:30 и Среда од 19:30