Вести

Почна продажбата на билети за EHF Европската лига меѓу РК Алкалоид и РК Војводина

-->

Започнува продажбата на билети за натпреварот РК Алкалоид – РК Војводина, кој ќе се игра во рамките на првото коло од Европската лига на EHF на 17.10.2023 (вторник) со почеток од 20:45 ч.

Продажбата на билети за натпреварот меѓу РК Алкалоид и РК Војводина ќе биде преку продажната мрежа на MKTickets https://mktickets.mk/event/alkaloid-vojvodina/

Цената на влезните билети за дуелот кој ќе се игра во СЦ „Јане Сандански“ во Скопје изнесува 150 и 100 денари. Блоковите 1, 2, 9 и 10 се по цена од 100 денари, додека, пак, билетите за блоковите 3, 4, 7, 8, 11, 12, 15 и 16 чинат 150 денари.