Вести

Продажба на билети за РК Алкалоид – Бјерингбро-Силкеборг

-->

Почна продажбата на билети за натпреварот РК Алкалоид – Бјерингбро-Силкеборг кој ќе се игра во рамките на третото коло од Европската лига на EHF на 14.11.2023 (вторник) со почеток од 18:45 ч.

Продажбата на билети за натпреварот меѓу РК Алкалоид и Бјерингбро- Силкеборг ќе биде преку продажната мрежа на MKTickets
https://mktickets.mk/event/alkasilk/

Цената на влезниците за дуелот кој ќе се игра во СЦ „Јане Сандански“ во Скопје изнесува 100 и 150 денари. Блоковите 1, 2, 9 и 10 се по цена од 100 денари, додека, пак, билетите за блоковите 3, 4, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 15 и 16 чинат 150 денари.